Svarta eller vita?

Okej, jag har dagens problem som till och med kan klassas som dagens i-landsproblem. Måste köpa nya vardagsskydd till Marillo eftersom de vi har börjar sjunga på sista versen nu. Har tänkt att köpa Catagos dressyrskydd, som finns i svart och vitt. Och problemet är givetvis vilken färg ska jag ha. Svart håller ju givetvis mycket bättre med smutsen, men vitt är ju stiligt. Så länge det är rent. Och som vanligt får jag beslutsångest. Kan ni hjälpa mig?

Vilka ska jag välja?

Bra dag för Alingsås RS

Har tillbringat dagen på Essunga Ryttarförening i Nossebro för att heja fram mina vänner och klubbkamrater i första omgången i Div III. Och de var så duktiga! Carolin och Magne kammade hem vinsten i LC:1 på över 74%, Ingela och Red Claim kom tvåa med dryga 73% i samma klass och Kicki och Rebell tog en femteplats på dryga 71%!

Prisutdelning i LC:1. Carro, Ingela och Kicki.

Inte nog med det. Alla tre utgjorde ett av Alingsås lag och tillsammans med Monika på Solero vann de hela omgången!


Lagledare Maria, Carro, Ingela, Kicki och Monika

Stort GRATTIS till er!

Planering


Det här håller jag på med nu. Har kryat på mig någotlunda från förkylningen och ska planera mina lektioner till i morgon. Jag har en plan i huvudet på vad eleverna ska få göra, men det ska präntas ner på papper i lite mer precis form. Boken är senaste tillskottet i bokhyllan och innehåller bra inspiration när fantasin tryter.
Visa fler inlägg