På agendan

Ett stycke julklapp ifrån skolan. En mycket bra sådan dessutom. Har haft ett ex varje år i hur många år som helst, men har det senaste året varit väldigt dålig på att anteckna i den. Men nu får det bli skärpning, det ska bli mitt nyårslöfte att plita ner något i den varje dag!
Har ni några nyårslöften?

Nu är det klippt!

Igår rök pälsen äntligen på farbrorn, så nu är han så snygg så. Förutom på ena sidan där jag började med slöa skär, så han är helt randig där (oerhört irriterande för en perfektionist som jag) Men när jag bytt till nya så blev det så snyggt så. Fast gubben tyckte inte om att bli klippt på benen eller upp mot nacken, så där är det helt hackigt än så länge. Jag retar redan ihjäl mig på det, så idag svängde jag in på Jula och köpte en hundtrimmer som jag ska finlira med. Den är mindre och låter förhoppningsvis inte så mycket. Planen är att klippa halva huvudet också. Vi får väl se hur det går.

Idag red jag på gärdet igen. Kallt om kinderna, men väldigt härligt. Och Marillo fick allt ta i. Både trav och galopp jobbades. Att det sen hände en liten fadäs med störtdykning ner i snön håller jag osagt ;) Det gick ju bra med oss, vi landade mjukt!
Nu ska jag sticka tillbaka till stallet och fodra lunch. Har fått lite anställning ett par dagar, så ordinarie personal, dvs Johanna, får vara lite ledig.
Visa fler inlägg