Åsa Foglé & Hästeriet

Lördag
Ber om ursäkt frör dålig uppdatering igen. Har skirttat en vecka snart nu och än så länge känns farbrorn som vanligt. En vecka till, sen får vi börja trava och se hur det känns. Idag fick även Marillo gå ut i vanliga hagen. Han bara vandrar fram och tillbaka i sjukhagen, och det känns som att det är bättre att låta honom gå i sin vanliga så han blir lugnare. Känner att jag får ta risken att han brallar lite hellre än att han vandrar fram och tillbaka vid insläppet hela dagarna.

Nu ska jag hoppa in i duschen, ikväll är det trettioårsfest för svågern! Hoppas ni har en fin lördag!
Skritta

Igår började jag skritta Marillo igen.
Eftersom jag var sen till stallet och det redan hade blivit mörkt fick jag göra det i ridhuset, vilket är sådär kul. Men det var skönt att komma upp på farbrorn igen, känns som det var en evighet sen, fastän det bara är drygt två veckor. Han kändes som vanligt iallafall. Så nu skrittar vi två veckor och sen känner vi på traven och ser om behandlingen gav något resultat.

Nu ska jag sätta mig med mina böcker igen. Har läst ut Pedagogik för ridlärare och tänkte skriva ett pedagogiskt ställningstagande kring hur jag vill vara i min yrkesroll som ridlärare. Dags att plocka fram hjärncellerna!

Hoppas ni får en skön tisdag i detta fina väder!
Dagens citat