Åsa Foglé & Hästeriet

Kommunikation och flygande farbror
Det har varit en lång dag idag. Skolan bjöd på föreläsning om kommunikation med Björn Nilsson, psykolog och författare till flertalet läroböcker i ämnet (både för gymnasiet och högskolan). Jag har hört honom förut, när jag läste om grupprocesser på lärarprogrammet och han är riktigt bra. Väldigt engagerad, hängiven och framför allt otroligt kunnig och en bra föreläsare. Inte någon som bara rabblar eller maler. Fast jag kanske är partisk som tycker att psykologi som ämne är otroligt intressant. I morgon fortsätter vi med åtta timmar till, det gillas!
Passet på Marillo idag gick helt okej. Var rund och fin i traven, men blev lite för "på" i galoppen, vilket jag tacklade med övergångar och tempoväxlingar. Men när jag tyckte att han skulle samla sig lite extra blev han förbannad och gjorde någon typ av skola ovan mark, så nu har jag fått "ryggskott". Jag hoppas en natts sömn botar det.
Ska även redigera ihop lite av det som filmades häromdagen, om intresse finns (?), men nu är det godnatt. Jag hoppas ni har haft en bra dag!
Farbrorn testar sin ryggvärmare.

img_4154 (MMS)

Farbrorn testar sin ryggvärmare.

Nöjd
Hemma igen efter en fin helg i Göteborg. Küren var som vanligt sjukt inspirerande och nu vet jag vad jag ska ha för musik när jag ska rida kür ;) Vi åt även massa god mat och drack lite öl och när klassen var slut drog jag och Helly vidare till Hagabion för att ta en öl till. Natten har jag spenderat fullt påklädd i Hellys soffa. Jag var så trött så jag inte ens hann ta av mig, haha. Fick i alla fall med mig lite kläder hem. Jag är stolt över mig själv att jag inte köpte massa skräp som jag ändå inte behöver!
Hoodie och kortärmad top från Gersemi, handskar från Roeckl och stövelstrumpor från Kingsland. (Och fem hästlotter såklart. Jag kan tänka mig både häst och transport! ;))