Trött!

Det enda jag vill just nu är att få gå och lägga mig i sängen igen. Jag är så trött så jag knappt vet vad jag heter. Dessutom fryser jag och har inte alls någon lust att gå ut och åka iväg till Anette. Jag vet ju att det blir kul när jag väl är där, men jag vill helst sova nu. Jag längtar redan till ikväll när jag får gå och lägga mig. I morgon får jag sova lite längre än till 06 i alla fall! Katten trynar fortfarande gott i alla fall. Lyllos.

Farbrorn och solen

Lördagarna går verkligen så fort i min värld. Jobbet svischade förbi igår igen och elever och hästar var som vanligt duktiga. Åkte hem på kvällen och till Marillo för att titta till honom och fodra kväll. Gick ner till ridhuset med honom för att kolla hältstatusen och det ser mycket bättre ut! Så jag hoppas att det bara var verkning och nya skor som behövdes. Eftersom han har lite urkalkning i strålbenen fram kan det börja trycka på dem om tån blir för lång, vilket gör ont, fick jag lära mig. Så nu ska han inte gå en dag över 7 veckor till nästa gång.
Idag ska jag sälja av lite möbler. Operation fixa vardagsrummet är i full gång, och kanske att jag börjar måla lite. Ska även tillbaka till stallet i eftermiddag och träffa en ny tjej vars häst jag kanske ska börja rida. Men nu ska jag dricka mer kaffe och läsa bloggs!
Vad gör ni denna söndag?

TGIF!

Har haft en ledig dag och lite tid att samla energi på. Så utöver ett par ärenden har jag tagit en latte med Matilda och sen bara legat i soffan och tittat på Top Model och Project Runway. Kändes behövligt, men jag mår inte helt hundra. Känner mig hängig och magen är inte riktigt som den ska heller. Ska sticka ut en sväng till stallet och sen blir det en fortsatt kväll i soffan och titta på Helena Lundbäck när hon dansar vidare. Eller så blir det På Spåret och Skavlan. Vi får se.
Hoppas ni haft och har en bra fredag!
Visa fler inlägg