Hästsverige


Hittade en ny sajt för hästfolk, Hästsverige. Klicka på bilden för att komma dit!

I övrigt är det en lugn fredag. Solen har tittat fram och jag ska bege mig till stallet för att fixa. Lillemannen får vila idag. Glöm inte att kolla på Idol ikväll, hejja Moa!

Träning och vattenlek

Idag har jag ridit både Indi och Lillmannen. Indi och jag fick oss ett rejält pass av Lisa och det var så kul att få "finrida" lite! Galoppjobbade med samling och tagen bakdel på 8-metersvolt, ett par galoppslutor och byten. Och så lite travjobb med fokus på lite mer kvalitet i traven. Pepp! Efter blodsockerfall, fika och bebishäng sadlade jag Lillemannen och tog upp honom till banan. Och idag hade vi mer framåtbjudning så passet sist verkar han gått fram! Red typ en kvart och sen tog vi en skrittur upp till bäcken igen. Träna på att gå ensam bland soptunnor och brevlådor är också viktigt. Och det gjorde han bra det med.

Lång dag idag

Därav dålig bloggning. Jobbade 7-18 och efter det direkt till stallet. Lillemannen fick en god gummiskrapemassage och rykt och stod och myste och gäspade hela tiden. I morgon ska vi få lite hjälp av Lisa och så ska jag rida Indi igen. Blir kul. Resten av kvällen har bestått av att betala räkningar, käka Rocky Road direkt ur förpackningen och läsa bloggar med ett öga på tvn. Och nu ska jag kasta mig i bingen och hoppas jag kan sova. Hoppas ni har haft en bra onsdag!
Visa fler inlägg