Film, programridning


Får be om ursäkt, som vanligt var det fullt upp här igår, så jag hann inte att ladda upp filmen. Men nu så! Styrkan kommer mer och mer känner jag, även om han blir lite trött mot slutet, vilket syns i galopparbetet. Men jag är jättenöjd med honom, trots han tog ut sig lite innan. Jag ogillar bortförklaringar, men jag var inte helt på topp i fredags, kände mig febrig när jag satt upp, och även om jag inte tänkte på den när jag red tycker jag det syns på min ridning. Jag är inte helt "med". Glömma vägen i LC:1 liksom? Jaja, vi kör på!

Lördag och himlen är blå


Lillen för ett år sen, inför treårstestet
God morgon! Idag gillar jag vädret, solen lyser och fåglarna kvittrar precis som sig bör i april-maj. Underbart. Jag ska strax iväg och ha ett par elever. Utöver det står stall och ridning på schemat. Lillen får vila, men jag ska klättra upp på Tellan senare. Gårdagens träning gick toppen, han börjar bli stark även om han blev lite matt på slutet av programmet. Britt tyckte hon såg skillnad att han är ännu stadigare, roligt! Film kommer senare idag, så håll utkik!

Finfredag!


Jag sitter och kontorsjobbar lite. Dagen har redan erbjudit frukostfika med fin vän och en liten sväng på stan. Dessutom har jag varit och tankat, tvättat bil och fått på sommardäcken på bil och transport. Nu har jag ätit caesarsallad och jag kan nästan känna hur min snabbmatsvana kropp riktigt suger åt sig näringen. Kaffe på det och lite planering. Det är lite planer på gång här, stay tuned så får ni snart reda på vad. Jag älskar att planera, fundera och fantisera om hur man kan göra saker och ting bra och bättre. Vi hörs senare, jag har efterlyst någon som kan filma träningen i kväll, så kanske ni kan få se sen. Ha det fint så länge!
Visa fler inlägg