Svenskt på pallen

Bild lånad av tidningenridsport.se
Gårdagens världscuphoppning i Mechelen slutade sensationellt med två svenskar på pallen: Jens Fredricsson på Lunatic tog tredjeplatsen och Henrik von Eckermann hade fått låna chefen Ludger Beerbaums Gotha FRH (e.Goldfever) och vann sin första världscupseger! Så otroligt kul för Henrik och Jens och för Sverige! 
 
Idag ska jag ner till jobbet en sväng för att förbereda jullovsläger och jobba lite i stallet innan det blir ett lugnt nyårsfirande för min del, även om jag är ledig i morgon. Årskrönikan är även på gång. Det är dags att avtacka 2012 och välkomna 2013 och med det önskar jag Er ett Gott Nytt År! 

God morgon söndag!

När vintern fortfarande var vinter
Det håller på att ljusna ute. Jag vara nere i stallet vid sju och gav hästarna mat och ska ner nu igen för att släppa ut dem och göra iordning. Även om jag är galet morgontrött är det alltid skönt att komma upp tidigt. Jag har redan plockat lite och satt på en tvättmaskin. Sånt där som jag aldirg hinner när jag jobbar. Har även druckit kaffe (såklart), ätit äggmacka, försöker framgångslöst lära kattungen att inte vara på bordet och har sällskap av en musikdokumentär om 80-talet och MTVs genombrott på tvn. Rätt så gemytligt ändå. Vi hörs senare!

Lördag

Nu är jag så jäkla sugen på att börja rida och träna igen, men Lillen måste få vila någon vecka till. Köpte nya lindor, marinblå från Equilne när jag var på My One härom dagen. Det blir hans lite för senade julklapp. Och nu ska jag sätta mig och tänka igenom våra mål för 2013. Hörs senare! 
Visa fler inlägg