Skottdagen


Idag bjuder jag på ovanligt kassa mobilbilder. Har precis linimentat mina onda ben. Herregud vad kallt det är just nu. Lite obehagligt faktiskt. Undrar om hästarna upplever det likadant...? Har ridit Lillen nu ikväll och han var så duktig. Jag är glad att jag tvingade ut mig själv, även om klockan är alldeles för mycket nu och jag måste äta kvällsmat och varva ner innan jag kan sova. Så nu väntar jag på mitt ägg ska bli klart, så blir det äggmacka och oboy sen. I morgon är jag ledig, då ska Tellan testa hackamore, eftersom hon inte får ha bett i munnen på några dagar pga utdragna vargtänder. Lillen får vila, för på fredag ska vi ha våran allra första lektion. Blir spännande. Nu kokar ägget, vi hörs i morgon!

Tvångsvila


Efter att ha morgonfodrat, släppt ut och gjort klart stallet är jag uppe i min lägenhet, har ätit frukost och placerat min värkade kropp i sängen med datorn på magen. Jag har tvingat mig själv att vila en stund innan jag ska ner och rida. Har stretchat och smörjt benen med Zon-kräm, käkat Ipren och hoppas nu att det ska hjälpa. Till sällskap har jag min nya Kepler-bok, som jag hittade på bokrean i den lokala Ica-butiken. Hypnotisören var grym, så förväntningarna på denna är höga. Jag ska även försöka skriva lite på rapporten (som fortfarande inte är klar) och betala den sjukt söta Odd Molly-tunikan jag budade hem på Tradera igår. Och så har jag ju en Ridsport att läsa också. Hur ska jag hinna med allt?

Dagens pass

Idag jobbade vi övergångar skritt-trav-skritt-halt längs fyrkantspåret. Galopperade även ett par varv och Lillen var så duktig och arbetsvillig, var riktigt roligt att rida! Frustade och jobbade på flera gånger, vilket han inte har gjort tidigare  så mycket när jag har ridit. Och det är ett bra kvitto på avslappning. Gillas. Han svarade väldigt fint på skänkeln idag. Ett lätt tryck med vaden och han var iväg. I can't wait to see vad det blir av honom/oss! I veckan blir det träning och träningsupplägg inför 4-årschampionatet.
Visa fler inlägg