Dagens pass

Idag jobbade vi övergångar skritt-trav-skritt-halt längs fyrkantspåret. Galopperade även ett par varv och Lillen var så duktig och arbetsvillig, var riktigt roligt att rida! Frustade och jobbade på flera gånger, vilket han inte har gjort tidigare  så mycket när jag har ridit. Och det är ett bra kvitto på avslappning. Gillas. Han svarade väldigt fint på skänkeln idag. Ett lätt tryck med vaden och han var iväg. I can't wait to see vad det blir av honom/oss! I veckan blir det träning och träningsupplägg inför 4-årschampionatet.
6
Stina

Åh vad roligt med Championat!!



Sv. Ja visst är dom snygg, ska bli spännande att se hur dom ser ut i verkligheten:)

Emilia

Det är så roligt när det går bra :)



Sv: Haha hade inte jag heller tackat nej till ;)

Sara - En Talanglös Dressyrryttares Betraktelser

Åh vilket härligt ridpass det där låter som! Helt fantastiskt när det stämmer sådär! Skall bli roligt att följa er mot championatet, min kompis fyraåring skall förhoppningsvis också kvalas så blir mycket unghäst att följa nu: kul!



Sv: Det är jättefint, och jag har en väldigt bra känsla. Ridvägarna på Hisingen numer är verkligen helt makalöst fina - där har kommunen faktiskt gjort en riktigt anmärkningsvärt bra satsning!

Matilda

Vilket fint stall =D

Sara - En Talanglös Dressyrryttares Betraktelser

Sv: ja, verkligen! tack!

Ja, unghästtiden var verkligen en rolig tid, det är så roligt att följa A med sin vackra nu live och dig via nätet, det händer så mkt så fort på något sätt. Ett tu tre så är de vuxna och går msv liksom. :-)

Julia - tävling i bloggen, samarbete med CF hästshop!

Vill sitta på första parkett under 4-årschampionatet och se er!