Åsa Foglé & Hästeriet

Lördag igen

En kväll i juni 2011
Första april i morgon, men vädret leker april redan idag. Snö i morse (om någon missade det), men nu skiner solen igen. Jag har varit iväg och haft lektioner för mina duktiga elever och nu tagit en paus innan jag själv ska ner och rida. Jag är inspirerad idag känner jag. Och ikväll blir det tjejkväll med bland andra dessa två på bilden ovan. Det kan inte bli annat än bra. Ha en fin lördag hörni!
Hemmapyssel

Eftersom jag inte har någon lampa inne i själva duschen har det varit lite mörkt med det andra duschdraperiet, trots att det var vitt. Har letat efter ett genomskinligt, men inte funnit något. Så jag har helt sonika gjort ett själv. Köpte duschdraperiringar och genomskinlig vaxduk på metervara. Vek ner en kant på ca 4 cm, tänkte häfta ihop men eftersom jag inte haft några häftklamrar blev det att fästa med en liten tejpbit istället. Gjorde hål med hålslaget och hände upp. Piece of cake och till det facila priset av ca nittio svenska kronor! Fick med mig några våriga kaffemuggar hem också. Dessutom har jag tvättat bilen och träffat en vän jag inte sett på länge. En rätt produktiv dag, om ni frågar mig.
Nya körkortsregler

Den 19 januari 2013 införs nya körkortsregler där man kan skaffa en utökad B-behörighet för att få dra slap så tunga så att hela ekipaget med bil och transport får väga upp till 4 250 kg. Hinner jag inte skaffa BE-behörighet innan dess kommer det bli en sådan. Mycket bra. Hela artikeln hittar ni HÄR!