Filmen


Här är den. Filmen.
Som sagt, bjudingen blev lite sådär på banan, men denna gången red jag mer och är speciellt nöjd med galoppdelen, framför allt fattningarna. Sen blev ju uppridningen lite sådär, han skyggade lite för Åse som filmade och det blev lite taktinslag i skritten. Men what the heck, grabben är ju inte ens fyllda fyra. Jag är jättenöjd!

Torsdag och jag ska up north


Foto: Helly
Idag ska jag upp till Skara för sista kurstillfället på Fortbildningskursen. Dock har jag ingen häst med mig, men jag får inhalera allt från läktaren i stället. Och så blir det lunch med Matilda, very trevligt. Filmen är på gång, håll utkik och ha en fin torsdag!

Onsdag


(Vi jobbar på egopicsen)
Jag är tillbaka.
Måndag var verkligen all work and no play, både på "vanliga" jobbet och på ridskolan. Åkte hemifrån 6.40 och kom tillbaka strax efter 23. Dock hade det blivit ett litet missförstånd om ridskolan, då är det tur man har grannar och stallkompisar som kan hjälpa med hästarna! Igår jobbade jag också dag och sedan hem för att "jobba" hemma. Det blev inte mycket tid över för bloggen helt enkelt. Idag gör jag min sista tur på schema som personlig assistent och det är med blandade känslor. Det känns vemodigt, för jag trivs bra med det. Samtidigt känns det jättekul att få börja jobba på ridskolan "på riktigt", inte bara någon kväll i veckan. Det är ju det jag är utbildad till nu. Men jag kommer gå in och timvikariera som pers. ass när jag kan. Det vill jag. Hörni förresten, vill ni se film från Gråbo i söndags?
Visa fler inlägg