Förkylningskänningar

Sträv i halsen och snuvig i näsan. Därav har jag hållit mig inne, jobbat lite på hemsidan, druckit kaffe, nyst och lyssnat på P3. Och jobbat i eftermiddag och kväll.
 
Lördagen på GHS var förresten mycket trevlig. Helly hade fixat VIP-biljetter och vi minglade runt, drack lite öl, åt god mat och hade allmänt trevligt. Efter kvällens klasser och tömkörningskadrilj gick vi ner till Incontro och fortsatte att ha allmänt trevligt. Köpstoppet varade förresten ca en meter in på mässan. Jag sprang på pannbandet som jag haft i min fantasi, men som jag aldrig sett på riktigt: Ett tunt med en rad stora, vita swarowskristaller. Blev tvungen att köpa det. Men sen höll jag mig. Tycker jag var väldigt duktigt.  

Dagens pass - ridhuset

 
Vi höll oss i ridhuset idag trots det fina vädret. Anledningen var att jag skulle prova en sadel jag har lånat hem. Och för ovanlighetens skull visade Lillen prov på att han faktiskt är unghäst idag. Det händer ju inte så ofta. Jag började med att longera för att se hur sadeln låg i rörelse och då bjöd han både på bockningar och skutt och bus. Satt sedan upp moch red ca tjugo minuter. Mjuk och superfin idag, men sadeln passar oss inte optimalt tyvärr, så den får åka tillbaka. Det är en med singelkåpa och man känner verkligen att man kommer närmare hästen, så en med sådan kommer det bli i allafall. 
 
Nu ska jag börja göra mig redo för att ta mig ner mot Göteborg. Tänkte åka tåg idag. Det har ju inte hänt på evigheter! 

Ikväll: Årets hästfest!

Tinne och Don Auriello i torsdags. 
Det är lördag, solen lyser, jag dricker kaffe, spelar quizkampen och kollar på Nyhetsmorgon. I kväll blir det Göteborg, hästar, VIP, kalas osv. Däremot har jag mot min vilja köpstopp och jag ska inte köpa en enda pryl. Det är i alla fall planen. I torsdags var jag nere en snabbis och blev inspirerad av GP-dressyren. Bäst gick det, som bekant (?), för Tinne Vilhelmsson Silfvén som tog en tredjeplats. Scandic spökade ut sig och Adelinde Cornelissens Parzival ägnade sig åt egna konster i ena piaffen, vilket såklart drog ner poängen. Och det var inte bara de ekipagen som det inte gick helt enligt plan för, banan såg tydligen annorlunda ut än på genrepet. Nu håller jag i alla fall tummarna för våra tre svenska ekipage i WC-finalen som går i eftermiddag! 
Visa fler inlägg