Åsa Foglé & Hästeriet

Mera utflykt
Skärhamn i söndags
Hemma igen efter ett jobbdygn. Egnetligen är jag bara hemma och vänder eftersom jag och en kompis ska ner till Helsingborg idag och hälsa på ytterligare en kompis och sedan sova på hotell och götta oss, speciellt med frukosten i morgon. Det kommer bli fint. Lite rodtripp, lite miljöombyte och lite skåneland. Lillen får vila, i morgon kör vi igen, exakt vad har jag inte riktigt bestämt än. Det har blivit lite halvt hipp som happ med planeringen det senaste. Inspirationen har lackat lite av olika anledningar, jag har känt mig frustrerad och halvt förvirrad, men snart är vi på banan igen, och även bokstavligen. Jag måste planera in några tävlingar snart innan säsongen är slut. Ska ni ut något och i så fall vart? 
Ombyte förnöjer
Gårdagens träning blev Lillens första möte med en fälttävlansbana, närmare bestämt Hajjernas, ett par kilometer bort. Vi klev över stockar och skuttade ner i vattenhinder (efter lite övertalning) och sedan ut i skogen, över stock och sten, och uppför och nerför. Både travade och galopperade lite på skogsvägarna. Så bra träning verkligen, omväxling och så roligt! Lillen verkade också tycka att det var lattjo, pigg och gald och blev mycket stolt när han vågade gå ner i vattnet. Nu är det lite mer kaffe, sen är det jobb. Vi hörs senare! 
 
God morgon!
 Klockan är sju, hästarna har fått frukost, hälften av stallsysslorna är klara och jag ska dricka kaffe och käka ägg innan ridbyxorna åker på. Denna tidiga timme har två anledningar; Att jag ska hinna rida innan det blir för varmt ute och för att vi sedan ska åka till Tjörn idag. Havet, yay! Gårdagen var lugn, jag och Lillen tog en promenad med Jenny och Tiger på kvällen och sedan ägnade jag mig åt att kolla på två dokumentärer; Super Size Me  och Al Gore's En obekväm sanning, om den globala uppvärmningen. Skrämmande, väldigt skrämmande. Bägge två rekommenderas om ni inte har sett dem. Jag kommer aldrig mer äta på McD och jag kommer att försöka bli ännu mer miljömedveten. Vi håller ju för f*n på att ta död på vår egen planet. På riktigt. Och jag hävdar fortfarande att ingen kan göra allt, men alla kan göra något.