Åsa Foglé & Hästeriet

Fredagskänslan
Jag sitter och dricker kaffe efter att ha gjort klart stallet. Jag är trött, kom för sent ur sängen, så jag planen för dagen fick göras om lite. November är årets absolut värsta månad, jag är alltid så vansinnigt trött. Men snart så är den slut, tack och lov. Även inspirationen i min egen ridning lackar lite, men jag kör på. Lillen är igång igen och om två veckor ska vi delta i ARS klubbmästerskap för att få ännu en start i ryggen. Men idag är det fredag och det är något speciellt med fredagar, även om man jobbar i helgen. Nu ska jag ta tag i lite husbestyr, vi hörs hörni! 
Till salu
Köpte ett par Roeckl Suprema Gold handskar, men det var för stora och i och med flytt och grejer så gick bytestiden ut. Storleken är 8,5. "Handsken i nya materialet Suprema med velcroknäppning runt handleden och guldpläterad Roeckl logga. Suprema ser ut och känns som nappa, men har en textils alla fördelar och kan bla tvättas i maskin. Materialet är mycket elastiskt med andasfunktion och ett supergrepp" Saxat från horsemeup's hemsida. Nypriset är 489 kr, mina som jag har använt två gånger får du för 375 kr inkl frakt. Annons finns även på hastnet.se. Maila vid intresse!
God morgon måndag!
En liten snutt från fredagens "rosettövning" inklusive halvslide med spinn ;)
Det är måndag och jag tänker ha en hemmadag innan jag åker och jobbar på Nääs ikväll. Helgen har vigts till tömkörningskurs för Anders Eriksson och jobb och igår när jag kom hem var jag så trött så jag trodde jag skulle kräkas. På riktigt. Det kan ha berott på den gigantiska donuten jag åt på jobbet dock. Gick i alla fall och la mig och har sovit typ tio timmar. Det har ju inte hänt på hundra år. Skönt. 
 
Jag och Lillen var med på kursen för Anders igår och fick lite tips att jobba med som alternativ till ridningen. Anders tyckte även att jag har en väldigt trevlig häst! Stolt matte.