Åsa Foglé & Hästeriet

Goda nyheter och en halv "new in"
Lillen ultraljudades i torsdags med postivt besked, det ser mycket bättre ut. Så nu ska han börja skrittas på hårt underlag 30 minuter 5-6 dagar i veckan i fyra veckor och så ska det kollas igen sedan. Så håll tummarna hörni! Och förresten, från att ha varit ryttare på hästen till vänster, aka "stoet", "damen", "fröken", är jag numera både ryttare och delägare på dito häst. Det är lika med en och en halv häst i stallet, ännu större möjligheter och ett spännande fortsatt samarbete. Jag är peppad, det kommer bli toppen! 
 
 
Dressyrhästen vs järnhästen
Idag tog jag stoet och partner cykeln och så tog vi oss en tur ut i skog och mark. En powerwalk på hårt underlag för att sedan gå igenom mjuk skog, hitta svamp, titta på tysk sommarstuga för att sedan trava och galoppera på grusväg. Och som vanligt gick hon som en stjärna. Och så jäkla härligt väder, helt underbart!
 
Ett pass i Nossebro
Damen har visat sig från sin bästa sida det senaste och det blir bara roligare och roligare att rida på henne. Det finns en jäkla massa power där, nu ska vi bara kanalisera det åt rätt håll, så kommer det bli strålande bra. Hon visar både mer arbetsglädje och positivitet nu, så hon verkar ha mått bra av sommarvilan. Dessutom känns det som att vi har hittat varandra bättre nu, det är mer harmonsikt och det känns som vi samarbetar bra. Dagens krumelurer resluterade i en väldigt loss, självbärig och nöjd häst. Om hur jag gjorde berättar jag senare, nu ska jag åka till ridskolan och jobba!