Tisdag 24/2

En av fördelarna med att jobba dygn är att få åka hem när alla andra åker till jobbet. Och att få komma hem på morgonen, koka en kanna kaffe och sätta sig i soffan en stund. Det är precis det jag har gjort idag. Lovely. Mer på agendan idag är städning. Både hus och bil ska städas eftersom den senare ska besiktigas tillsammans med hästtransporten. Håll en tumme är ni snälla. Ska även försöka hinna med att rida Lillen mellan allt. Carmen går på linan eller tar en promaned med partner idag. Och den här helgen kommer bli fab; Gothenburg Horse Show med Helly på fredag, följt av häng och övernattning i Göteborg. Och på söndag har jag och Lillen fått möjlighet att träna för Jeanna Högberg när hon kommer till Uddevalla, det ska bli riktigt kul och förhoppningsvis en vitamininjektion! 

Rid så mycket som möjligt!

Igår hoppade jag upp som pilot på stallägarens ena häst. Det gör jag gärna och gladeligen, det finns bara fördelar med att rida många olika hästar, om man vill utveckla sin ridning. Hästen i fråga är rätt olik både Lillen och Carmen, som båda två är rätt stora och lufsiga. Denna damen är liten och pimpinett, hög i blod och otroligt känslig, i alla ändar. Men vi hade en trevlig dejt (jag har suttit på henne en gång tidigare) och lärde känna varandra lite till. Idag fortsätter vi. Lillen gick också på banan i går. Jag gjorde "misstaget" att testa stallägarens ena Equipesadel på honom. Skulle inte ha gjort det, den åkte direkt in på önskelistans första plats. Jag har ju precis bytt sadel och ska ha den ett tag till, men nästa sadel, när Lillen har lagt på sig lite till, kommer definitivt vara något i den stilen. Vi jobbade i alla fall lite mer samlande arbete utifrån några övningar de gjorde på fortbildningskursen, som jag ska återkomma till. Nu måste jag sticka till stallet, vi hörs senare! 

Till salu: Röösli Pilatus

Säljer min Röösli Pilatus. Den har några år på nacken men är av hög kvalitet, välbalanserad och fantastiskt bekväm. Den har dessutom legat bra på alla möjliga typer av hästar som jag lagt den på. Kåporna och stropparna är långa, midjan är smal, färgen är brun, sitsen är 17-17,5 och bommen normal. Bred kanal för ryggraden och rundbossor som är till fördel på hästar med lite kortare rygg, då anläggningsytan blir mindre. 

Sadeln säljs mot öppet köp, för provning, i en vecka. Jag kan skicka den och då delar vi på frakten. Maila mig vid intresse! info@asafogledressyr.se
Visa fler inlägg