Göttig lördag

 
Jag älskar som bekant att förkovra mig och idag har jag och en vän varit i Vartofta och på clinic med Kristian von Krusenstjärna. Det är alltid kul att höra olika tänk och filosofier kring den här ädla ridkonsten. Clinicen var upplagd att Kristian red själv först och berättade samtidigt om hur han tänker som ryttare, vad han jobbar med och hur. Efter det kom två ponnyekipage in och Kristian stod nu på marken istället och guidade ekipagen samtidigt som han pratade med utgång från sits och inverkan. Efter det paus och sedan på storhästekipage på lite högre nivå som visde mer samlande arbete och hur han tänker kring det jobbet. En inspirerande och rolig clinic. Och varje gång jag är på något sånt här så känner jag att jag verkligen vill hålla på med det här. Det är nästan så det gör ont, så mycket vill jag det. En annan göttig sak är att jag lyckades anmäla bägge hästar till meetinget i Borås i maj. Så nu blir det till att träna och slipa tills dess, yay! 

Jag är tillbaka!

 
Hello! Här är jag igen, frisk, kry och inspirerad och taggad efter ännu ett gott tränignspass igår. Träningsplats var Kungälv så nu har Lillen även fått åka Tingstadstunneln, stackarn. Jag kan bara tänka mig hur bullrigt det måste varit. Men han var pigg och alert och gjorde ett riktigt bra pass. Plus för travjobbet, bakläxa på galopp och skritt. Vi fick även till "avancerad slängtrav". Det är inte alla som kan det! Men fick med mig bra verktyg att jobba med till nästa veckas pass. Och jag red hela passet i Stens Childeric. Jaha. Nu måste jag ha en sådan. Kosta vad det kosta vill. Hann även med lite vänhäng igår och fick lite snygga naglar. Lite glamour i dammet och pälsfällningen skadar väl inte. Och nu måste jag åka till stallet och ta Lillen på ett pass på linan, vi hörs igen! 
 

Vi vilar

Min stjärna, min klippa och min glädje. Att man kan vara så förälskad i en häst. Jag är så glad och tacksam att jag har honom.
 
Fick åka hem från jobbet i torsdags eftermiddag pga av feber och har sen dess tillbringat all vaken tid i soffan. Idag känns det lite bättre, men fortfarande inte helt bra. Jag hade en plan att vara frisk idag, men den höll inte helt. Men i morgon, då ska jag vara frisk. Lillen har förvisso klätt av sig en sko i natt, så han får vila sig tills hovslagaren kommer på måndag. Carmen får också vila. Jag med. Alla får vila. Det behöver man ibland. 
 
 
Visa fler inlägg