Träningsvärk, twist och trim

Hej lördag! Jag har träningsvärk efter att ha hoppat Twist med Lisa (med man och barn) igår. Det var som att vara tillbaka tjugofem år i tiden, om man bortser från känslan att vara lite tyngre och lite mindre spänstig. Men sjukt roligt, lika fnissigt och en bra pulshöjare. 
Idag ska jag på ett jobbmöte som jag kommer berätta om senare och så ska alla tre hästarna jobba. Jag har satt målen för höstens tävlingar för alla tre och nu börjar trimmet. Sommarhalvfarten är slut nu, så nu kör vi! 
Vad gör ni idag? 
 

My Fair Lady (6) (SWB) #forsale

My Fair Lady, f. 2011 e. Dionysos (De Niro-Rubinstein) - Nocturne
Lady har varit hos mig i tre månader och innan dess i Flyinge på unghästutbildarprogrammet. Hon har tre taktmässiga gångarter och fin energi, med plus för skritten. Lady är startad upp till regional LB:3 med fina omdömen av domare. Känslig men inte tittig.
Lady är väluppfostrad, men har viss integritet så hennes nya matte eller husse behöver vara konsekvent men ödmjuk. På tävling har hon varit helt okomplicerad att ha med. Jag lastar henne ensam, är inga problem att rida ut och hoppar trevligt. Jag tror att Lady passar till ponnyryttare för övergång till en första storhäst, som "mor-dotterhäst", eller till erfaren hobbyryttare som vill träna och utvecklas tillsammans med Lady och tävla lite grann. Priset (115 000 kr) stiger i takt med utbildning och erfarenhet. Lady säljs av uppfödaren, visas hos/av mig. 
Kontakta mig för mer information: 0735-141174 / info@asafogledressyr.se

Förklädda

I onsdags hoppade vi minsann lite, jag och Lillen. Vi har ju egentligen bara hoppat lite grann för omväxling och kul, men Lillen har inte riktigt förstått det roliga tidgare. Men nu verkar det som att han tyckte det var lite skojigt efter en stund när han blivit varm i kläderna, så nu måste ta tag i detta och kanske till och med hoppträna lite. Det hade ju varit roligt att kanske starta en pay and ride, bara för att. Pay and jump menar jag. Bilden är dumpad från film och suddig, jag vet. Men det är vi i solnedgången, flygandes över ett räcke på 80 cm. Inte illa för ett dressyrekipage va? 😁 Om inte annat var han mycket loss och fin på gårdagens torsdagsträning, så himla kul! #happyhorse #happyrider
Visa fler inlägg