Ny utmaning

Jag har ju hundra bollar i luften och tempot är högt i livet, men ibland går det extra fort i svängarna. Förra veckan blev jag kontaktad av min fd kollega i Borås, Jossan (som nu driver eget --> Hästkraft som drivkraft) med en förfrågan om jag ville komma och jobba med henne på ridskolan i Sjuntorp, Norra Älvsborgs Ridklubb. Ett par mail och ett möte senare så är jag anlitad som konsult att jobba halvtid med undervisning och verksamhetsutveckling där och det ska bli SÅ roligt! Och redan ikväll träffar jag mina nya elever. Det är bara att dyka in, head first!
 
Annars då? Hästarna har vilat sig några dagar då jag har haft massor med jobb, men idag ska de jogga igång igen. Tävlingsterminen börjar ju komma igång så smått, även om mitt fokus fortfarande ligger på träningen så behöver jag ändå komma mer igång och få mer frekvens där. Men när det är mycket en vill göra och nästan lika mycket måsten så får en prioritera. Och nu måste jag prioritera något att äta, vi hörs! 

Fortbildningsdag!

I söndags var jag på ridlärar- och tränarkonvent i Varberg tillsammans med kollegor från hela södra Sverige. Under förmiddagen var tema hästens välmående och hållbarhet med föreläsning och många intressanta diskussioner och tankar. Efter lunch handlade det om psykologi, om hur man får andra att växa, bemötande, självkänsla och att skapa vi-känsla. Väldigt bra, även om jag satt med halvfeber och förkyldkänningar. Jag tycker att det där med psykologi och beteenden är ju väldigt intressant över huvud taget. 
Idag är det torsdag, det snöar igen (våren, var är du?) och jag ska åka på ett spännande möte. Det handlar om arbete och hästar, mer än så kan jag inte säga än. I nuläget är det annars många strängar på lyran igen. Igår var jag stand-in-ryttare åt sjuk kollega, fotade produkter som ska ut i webbutik snart, red och hade träning på kvällen. Jag gillar att ha mycket så länge jag har kontroll, och än så länge har jag det. Tror jag, haha. 
Vad gör ni idag? 
Visa fler inlägg