Åsa Foglé & Hästeriet

Hej Våren!
Jag sitter i detta nu på våran altan i solen. I t-shirt. Barfota. Och jag fryser inte. Hästarna har sin första nakendag. Det är 16 grader och det känns som att världen har vaknat igen. Heeelt lovely. 
Jag har gått av ett dygnspass idag och lite senare idag ska jag rida båda hästarna. Jag och Lillen kör igång tävlingssäsongen om en vecka med en start i MsvC:1 i Mariestad. Programmet är omgjort lite i år, framför allt i galoppdelen, vilket verkar vara till det bättre tycker jag. De enkla bytena ligger på liknande linje som i MsvB:2, väldigt pedagogiskt, till skillnad från innan då de låg rakt över meddellinjen. Men nu jäklar ska vi får ordning på dem så vi kan komma vidare! 
Annars har jag jobbat som en dåre, både på ridskolan, som assistent och med egna elever. Har knappt hunnit med mina egna hästar, men nu måste det bli ändring på det. Det är vanskligt när man hamnar i en loop där man jobbar för att kunna ha hästarna, men sedan inte hinner med dem för att man jobbar så mycket. Men förhoppningsvis ska jag komma till en bättre balans nu. 
Vad gör ni idag?