Torsdag 16 juli 2020

Vad säger ni om att dra igång den här gamla bloggen igen? 
 
 
Nu har jag har ett pass kvar på jobbet (min anställning i kommunen) och sedan har jag semester, yay! Fick frågan om jag tar semester från hästarna då också. Jag replikerade med att fråga om vederbörande brukade frågade valfri förälder om denne skulle ta semester ifrån sina barn också. Made my point och behövde inte säga så mycket mer än så 🤦🏼‍♀️
 
En statusuppdatering på hästfronten här då: 
 
- Lillen. Det tar sig verkligen med träningen och han blir starkare, har lärt sig byta åt båda håll och gjorde tre i vart fjärde härom dagen. Vad förvånad jag blev! Men att tävla är fortfarande svårt. Och eftersom hela vårsäsongen försvann så har vi inte kunna träna på att tävla. Han är startad MsvB nu några gånger, men det knyter sig fortfarande på banan och jag måste göra en plan för hur jag tänker kring det. Får bli to be continued. 
 
-Carmen. Hon är sjukpensionär och lever life på gården där hon föddes. Hon har ju sina skavanker och en kropp som inte riktigt vill samarbeta, men att gå som betesputsare och sällskap är hon grym på! Och hon mår bra, det är det viktigste.
 
-Diezel. Den svarta diamanten med skarpa kanter, men som kan gnistra rejält när hon vill. Hon har varit hos mig i ett år nu och snart ska vi ut på tävlingsbanorna. Det blir spännande! 
 
Kort uppdatering om läget här då alltså, vi hörs igen hörni!