Goda nyheter och en halv "new in"

Lillen ultraljudades i torsdags med postivt besked, det ser mycket bättre ut. Så nu ska han börja skrittas på hårt underlag 30 minuter 5-6 dagar i veckan i fyra veckor och så ska det kollas igen sedan. Så håll tummarna hörni! Och förresten, från att ha varit ryttare på hästen till vänster, aka "stoet", "damen", "fröken", är jag numera både ryttare och delägare på dito häst. Det är lika med en och en halv häst i stallet, ännu större möjligheter och ett spännande fortsatt samarbete. Jag är peppad, det kommer bli toppen! 
 
 
3
Lotta

Åh vad roligt med både lillens positiva besked och stoet!! Var också iväg med min gaffelbandsskada i veckan. Trodde att han slagit upp den igen, men det var "bara" ett överben han slagit i och fått akut ont. Fästet såg bättre ut och ska on 2-3 veckor börja skritta vi också. Spännande när han inte blivit riden sen förra hösten..... Håller tummarna för er rehab!!!

Svar: Ja verkligen, känns jättekul! Vad skönt att det "bara" var det, håller tummarna för er också att ni kan komma igång igen, nu har ni haft nog med skador tycker jag!
Åsa Foglé

Matilda

GRATTIS!!

Svar: Taaack! :D
Åsa Foglé

Mia

Grattis till den halva hästen :D!

Svar: Taack! :D
Åsa Foglé