Åsa Foglé & Hästeriet

Lillkillen och jag in action


Fick hjälp att filma mig och Lillkillen i förrgår.
Visst är han fin? Det är verkligen så roligt att rida honom. Och bättre upp, han stannar hos mig en månad till!

Lyckades även att ta av, rikta och slå på en av Marillos skor som han trampat skev igår. Jag är mycket nöjd med mig själv. Tur att jag fick tappskokompetens för ett par veckor sen! Men jag var allt lite skakis efteråt, haha.
Göteborg Horse Show & Euro Horse!

Äntligen dags för Årets hästfest! I morgon tar jag bilen ner till Alingsås och sen vidare med tåget till Göteborg för att känna på hästlukten och inspireras av världseliten i Scandinavium. I år har jag och en vän fått VIP-biljetter (ibland har man tur!) så det vankas middag och mingel på kvällen. Ser fram emot detta! På shoppingfronten blir det nog tyvärr torrt på grund av ekonomiska begränsningar, men jag ska i allafall investera i ett par Roeckl-handskar, i vanlig ordning. Och känner jag mig själv kommer jag säkerligen hitta på det ena och det andra som är värt att äta nudlar resten av månaden för!
Klinikbesök


Vit häst på vågen / I väntan på doktorn

Klinikbesöket slutade i böjprov, longering och ett antal röntgenplåtar.
Benen såg dock bra ut så inga lösa benbitar eller något liknande, tack och lov. Men nu ska han få Metacam i 10 dagar, framknäet ska smörjas med en specialsalva, bakbenet ska lindas, han ska ledas i tre veckor och sen tillbaka till kliniken. Lagom roligt, men förhoppningsvis är han frisk sen. Passade även på att väga honom. Vi häst väger 684,5 stadiga kilon. Tungt.