Åsa Foglé & Hästeriet

Fredag, sol och och lite kritik
God förmiddag fredag. Ett strålande väder och jag har en ledig förmiddag. Igår var det dubbla pass, jag åkte hemifrån 6.40 och kom tillbaka 23.20. Lång dag, men det är tur att man har jobb som man älskar! Och tack till J som tog hand om Lillen. Hade förresten ute veterinär som lyssnade på honom i onsdags. Lät bra i lungorna, men lite rosslig i luftrören, så nu får han en kur slemlösande och ska joggas så han kan hosta upp det. Så hoppas vi att det blir bra sen. Jag ska sitta upp en liten stund idag tänkte jag, skritta och trava några varv. Sen har jag lite missions innan det blir jobb ikväll. 
 
En stor diss går förresten till Horze för deras oerhört ofördelaktiga och krångliga returvillkor för beställda varor. Vi snackar att de verkligen helgarderar sig så jag får konspirationsteorier i huvudet. Du måste betala fakturan, även för det du ska returnera och sen ska man ha massa internationella bankkoder för att få pengarna tillbaka insatta på kontot (i och för sig inte så svårt att hitta om man har internetbank, men tillräckligt krångligt för att verka avskräckande så att folk "inte orkar" returnera), varan ska vara i EXAKT samma förpackning som "ej få ha skadats" under frakt, man betalar returen själv och för att vara säker på att få tillbaka pengarna ska man ha en spårningskod på vilket säkert kostar massor. Annars kanske paketet "kommer bort" på vägen och man blir ej ersatt. Det känns som att de gör det så krångligt bara för att man inte ska orka skicka tillbaka grejerna. Vad vet jag? Och bara för det så vill jag skicka tillbaka det, men samtidigt tänker jag att jag lika gärna kan försöka sälja varan själv, men då har ju de "vunnit" och uppnått exakt det de vill med dessa villkor. Nej, det var sista gången jag köpte något där. *muttrar* 
Grattis Åsa Foglé Dressyr 1 år!
Idag, den 29 maj, fyller mitt företag 1 år! Tiden går fort när man har roligt. Företaget har på den tiden vuxit och jag ser fram emot att ta emot ännu fler elever och hästar för utbildning, det är verkligen det jag brinner för!
 
I övrigt har jag lite jobb idag, möte nu på morgonen, ett par elever under dagen, ska åka och besiktiga bilen och träffa ett par fina vänner. Det blir en fin onsdag. Vad som inte är fint är dock att Lillen fortfarande hostar lite och verkar inte helt kurant. Det får bli ett samtal till farbror doktorn. 
 
Förresten, har ni sett artikeln om hästbyn på Hippson?  
 
Spelar med ryggen mot publiken
Var igår inne på Sussies Häst och Fritid och skulle köpa lite foder. Och där står vi; jag och Lillen fotade av Helly, som modeller för min hyresvärds projekt Lagmansholm Hästby. Gå gärna in på hemsidan och kika, tanken är att det ska bli en hästby här med nybyggda villor, lägenheter, stall, ridhus och hela kittet. Så är ni sugna på att flytta hit, kolla in hemsidan, det kommer bli jättefint! 
 
Och igår när jag kom hem från jobbet hade H fixat skattjakt och efter några ledtrådar hittade jag tillslut biljetter till Håkan Hellström på Slottskogsvallen, yay! Det är min kille det, och jag behöver inte vänta länge, det är ju redan nästa helg! Någon mer som ska dit?