Öm hals och feber igen

 
Den ena sjukdomen avlöser den andra här. Igår, när jag äntligen kände mig nästan så gott som kry, slog halsontet from hell till. Ni vet när det känns som man har sandpapper, modell grövre, i svalget och det går med nöd och näppe att svälja. Nu känns det även som att jag har feber igen dessutom. Det blir till att vara hemma och kurera mig i morgon också. Har bunkrat med te, honung och glass. Jäkla sjukdom, jag vill ju rida! 

Clinic med Patrik Kittel

Bild lånad av tidningenridsport.se
I april kommer Patrik Kittel och håller clinic i Borås. Om jag kommer vara där? Hell yes, fasen vad pepp!
 
Idag har jag inte gjort många knop heller. Fixat stallet, köpt strö, spikat staket. Kollat in bloggar och hästannonser och blivit inspirerad att träna och tävla. Måste bara komma tillbaka på banan. Blev änna klen av den här sjukan. Man är ju inte 29 längre liksom.. Måste vara det. 

I tisdags var det min dag

The big 3.0, vilket jag "firade" med magsjuka och feber, utslagen hemma i soffan. Först idag mår jag bättre, men är fortfarande svag och håller mig hemma idag också. Man är inte kaxig när man inte har ätit mer än två mackor på tre dagar. Dock blir man helt varm i hjärtat av alla gratulationer både via sms och fb, tack alla ni!
 
I lördags firades det dock kalas för mig hemma hos mor och far, med ljuvlig mat, tårta och fina presenter! Mor och far önskade grattis med pengar till något fint jag vill ha. Kommer nog att bli en ny klocka. Eller ett par Blundstones. Eller biljett till Bon Jovi i Sthlm. Har inte bestämt riktigt än, men det lutar nog mest åt en klocka. Av syrran och svågern fick jag en stekpanna och ett par jättefina silverörhängen med swarowskizirconer. De två presenterna nedan och dessutom att få åka på spa i Strömstad från (och med) finaste H som skämmer bort mig alldeles för mycket.
 
Örhängen från Marc by Marc Jacobs, plånbok från Michael Kors
Visa fler inlägg