Åsa Foglé & Hästeriet

Söndagsfix
Idag har jag börjat mjukstarta flyttstädningen genom att putsa fönster. Och när jag ändå höll på med det torkade jag fönsterkarmar också. Och när jag ändå höll på med det torkade jag av dörrar och lister också. Känner mig väldigt duktig faktiskt. Fast det är allt lite mysigt att greja och dona så länge man har bra musik som sällskap.

Nu ska jag sticka iväg och rida Maggie igen. Har ridit henne fredag, lördag nu. Det är en dam med bestämda åsikter, men blir riktigt fin stundtals när hon släpper igenom. Det är ingen lättriden häst men jag gillar utmaningen. Sen blir det eventuellt att åka och hjälpa Matilda med lite ridning. Vi får se vad klockan blir, tänkte ge Marilllo lite massage också.
Later folks!
Vikarierande ryttare
Igår behövde Anna ridhjälp så jag och Lady tog oss ett dressyrpass på banan. Det var så underbart att komma upp i sadeln igen (och hennes Amerigosadel är verkligen som gjuten för mig!). Känns som det var evigheter sen. Började med att värma upp på stora bågar och skänkelvikningar på långa diagonaler. Kollade av att framåtdrivande och förhållande hjälper fungerade med övergångar och tempoväxlingar. Sen jobbade vi med rakriktningen eftersom hon gärna ville flytta in bakdelen i högervarv och inte släppa igenom vänstersidan. Jobbade förvänd sluta och hon släppte riktigt fint till slut. Var kul och jag var rejält svettig efteråt, underbart!
Idag ska jag hjälpa Madde med Maggie, det blir ett dressyrpass för henne också. Jag har tur att stallkompisarna inte hinner med sina hästar så jag får rida lite. Och så är jag givetvis tacksam för att att jag är betrodd med uppdraget.
Nu ska jag laga lunch!
Nöjd Lady
Nu är han min!
High Way (SWB) f. 2008 e. Highcruiser - Master
Äntligen har jag blivit stolt ägare utav lillkillen och Marillo har fått en lillebror! Åh, I can't wait to see vad det blir av oss! Vad tror ni? Grand Prix? OS 2020? ;)