Festival!

I kväll åker jag ner till Alingsås, för att i morgon ta mig vidare till Göteborg för jag ska gå på festival! Coldplay headlinear Where the action is och jag kommer vara där! Jag har inte varit på spelning på for ever och jag är så taggad! Det ska bli så roligt! Och vädret ska visst bli kalas också, det gillas.

(Klicka på bilden och njut!)

Söndag

Jag har haft en mycket bra helg med midsommarfirande i goda vänners lag. På hästfronten har det inte hänt mycket. Marillo ska vila i morgon också, sen ska jag börja skritta honom.

Jag måste göra någon drastisk åtgärd när det gäller jobb. Just nu är jag arbetslös och har ingen inkomst över huvud taget. Jag börjar längta hem lite dessutom. Det är rätt ensamt här nu när de flesta har flyttat hem och skolan slutat. Jag funderar ganksa starkt på att flytta tillbaka till Alingsås. Så i morgon ska jag ta tag i livet och ringa runt lite här och där, så får vi se vad som händer sen.
Nu ligger jag mest i soffan och väntar på att Back and Forth, den senaste dokumentären om Foo Fighters, ska börja. Jag missade ju dem i Stockholm, men det här tänker jag inte missa!

Har ni haft en bra midsommar?
Visa fler inlägg