Presentation

Idag var dagen D för presentationen av affärsplanen. Examinationsgruppen tyckte jag hade gjort ett bra arbete, men ville att jag skulle komplettera med några uppgifter, samt ändra lite i budgeten. Så det är väl bara att börja revidera en gång till. Men det har jag inte tid med nu utan jag ska åka och fodra och sen vidare och rida lilla hingsten, så off I go!

Bra planering

Jag har hela tiden trott att jag ska tävla på söndag. Skulle kolla om ryttarmeddelande och preliminära startlistor kommit upp. Då ser jag att tävlingen är på lördag. Jag jobbar på lördag. Mycket bra där. Jag har varit så övertygad, av någon anledning, att det har varit på söndag att jag uppenbarligen inte ens kollat datumet i proppen. Vad trött jag blir på mig själv. Jag får väl stryka mig, men det gör inget. Det är ju inte så att jag inte har något annat att göra liksom ;)

Onsdag

Nu har jag drabbats av "strutssyndromet" igen. Känner att to-do-listan för veckan bara bli längre och längre och jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt. Jag vet att det är att ta en sak i taget, men när det blir för mycket vet jag inte var jag ska börja. I  morgon har vi examensskrivning i hopplära och jag har inte hunnit plugga. Dessutom jobbar jag i kväll och kommer inte orka när jag kommer hem. Jag ska även hinna med att ta in hästarna och ta hand om min egen. Så, det är väl bara att sätta fart.
Visa fler inlägg