Åsa Foglé & Hästeriet

Idag: Tävling
Det är redan sista maj idag och jag fattar inte vart den här månaden tog vägen. Och inte liknar vädret någon vår heller. Det är ett, ursäkta franskan, jävla blåsande hela tiden. Jag hatar när det blåser. Men idag ska vi åka och tävla igen. Programmet är LA:4, platsen är Vartofta strax utanför Falköping, målet är att göra en runda med energi och lite mer oumpf än sist och jag får helt enkelt sturnta i att det blåser. Jag startar först, jag vet inte om det är bra eller dåligt, men vi kör på. Vi hörs igen! 
En helt ledig lördag
Vad händer med vädret? Ena stunden ösregn deluxe för att solen ska skina nästa sekund. Weird. Idag har jag haft den längsta sovmorgonen på länge, gick inte ur sängen förrän strax efter elva (!). Den sena timmen och trevliga kvällen igår är såklart orsaken, men idag tillät jag mig faktikst att göra det, utan att få dåligt samvete och känna att hela dagen var borta. Har även ägnat ett par timmar åt kaffe och bloggläsande och ska nu till stallet och fixa. Hästarna ska flytta in i den nybyggda delen av stallet, jag ska rida och förbereda för tävlingen imorgon. Det kommer bli en heldag, det blir fint det! 
Fredagsbuketten
Idag har jag varit sådär effektiv som jag kan bli ibland. Jag har handlat lite, hämtat ut ett paket med lite nya civilkläder (jo, jag tackar!), varit en sväng på bolaget inför träff med kollegorna ikväll, städat vårat hus, styrketränat hemma och köpt fredagsbuketten. Nu ska stallet fixas också, men det blir vilodag i dag. Vi var och tränade igår och det blåser halv storm. Har även följt SM-tävlingarna i Karlstad via Equipe och tänker att där ska jag också vara en vacker dag. Ha en fin fredagskväll hörni!