Åsa Foglé

Signed, sealed, delivered!
Nu är Lady hos sin nya ägare strax utanför Oslo. Jag och stallägaren levererade henne igår och jag kunde inte bli mer nöjd. Jag hoppas Lady och nya matte kommer få mycket roligt tillsammans och jag vill tacka hennes uppfödare Maria för förtroendet att få träna, tävla och sälja Lady. Det har varit både väldigt roligt och lärorikt! 
Och det betyder att jag nu har en ledig plats att ta emot häst eller ponny för träning, utbildning, rehab eller försäljning. Så det är bara att höra av sig till mig!
***
Annars då? Lillen har lärt sig byta galopp jättefint. Problemet är bara att han gör det gärna lite när han själv känner för det och inte på signal. För tillfället övar vi på att galoppera i vänster varv och bibehålla vänster galopp, haha. Det är som att han så fort han kommer ut på långsidan tror att han ska byta galopp. Väldigt märkligt då vi inte ens övat byten där. De få gångerna vi testat har det varit på diagonal. Men jaja. Två steg fram, ett steg tillbaka. Men han är så mycket starkare, rundare och mer lösgjord i grundjobbet och vi tränar på. 
Carmen känns också mycket bättre och starkare, men hon har sina dagar då kroppen inte riktigt vill vara med så det går långsamt framåt. Jag hade ju en plan att debutera MsvC på henne under hösten, men det känns osäkert i nuläget. Vi får se helt enkelt. 
 
Apropå tävling vann en av mina ponnyelever sin klass igår och jag är så stolt! De är så värda de, de har verkligen tränat och övat för detta. Det kändes till och med roligare än när jag själv har lyckats på tävling🌟     
Idag är det riktigt ruskväder och båda hästarna ska jogga. Då är det väldigt tacksamt med ridhus. Vi hörs hörni!
Ev av mina elevers hästar Kaprifol, (f. -10 e. Magini-Falleur) i träning hos mig.