Åsa Foglé

Äntligen måndag!
Mitt lite halvsavanta sinne för symmetri gillar måndagar. Första dagen på veckan känns det alltid som att man kan börja om igen. Blir måndagen bra så blir resten av veckan också bra, vill jag i alla fall inbilla mig.
Förra veckan känns det som att det varken blev hackat eller malet när det gäller mina hästar. Men vad gör väl det, de mår också bra av att ta det lite lugnt ibland. Det var massa jobb och EM i Göteborg. Och vilket EM sen! Inte minst på grund Peder Fredricsons fantastiska vecka och individuella guld (han är helt otrolig!), men också Sveriges lagbrons i dressyr, så roligt verkligen! Det är också kul tycker jag att det är så många yngre ryttare i dressyren som är på gång och faktiskt kan börja konkurrera med de som är gamla i gemet (Patrik, Tinne, Isabel, Carl Hester osv). Therese Nilshagen och Dante Weltino och Catherine Dufour och hennes Cassidy tycker jag är i en klass för sig och küren som Sönke Rothenberger visade var helt galet bra! Men även hela arrangemanget var helt grymt, heja Göteborg! Jag läste om eventuell ansökan för WEG om några år, det tycker jag vi hoppas på. 
 
Det skrev jag i förra måndagen, sen kom jag inte längre. Veckan skenade, kan man säga. Men vad hände då, undrar ni säkert? Jag jobbade massor, både med hästar och elever och i omsorgen, var på möte med min redovisningsekonom, jag var i Floda och tränade med Carmen (halleluja moment!), sambon fyllde år, var på krishanteringskurs i Borås och så visade jag Lady för spekulant. Och så jobbade jag lite till. 
Idag är det tisdag och det är tredje dagen jag har vaknat med ont i halsen. Har inte tid med det. Jag har provat att vila bort det, funkar inte. Nästa steg är att provocera fram ordentlig sjukdom som kanske kan gå över helt sen. Hatar att vara sådär mittemellan, för frisk för att ligga i sängen, men för sjuk för att orka göra ett ordentligt jobb. Blä. Jaja, nu stallet! Vad gör ni idag?